Stiftelsen

Det har hänt en massa saker på sistone som tagit min tid och uppmärksamhet och gjort att jag knappt ens hunnit fotografera något. Både lite tradiga saker och roliga. En rolig som jag ändå vill dela med mig av är att jag blivit ny ordförande för en kulturstiftelse, här hemma i Markim. På bilden ser ni socknens pärla, i det där vackra huset finns nämligen vårt lokala museum, ett storbondehem bevarat från 1800-talet och stiftelsen jag nu är med i är den som driver museet. Det ska bli så himla kul att få vara med och vårda den här skatten, inte nog med att jag bor sisådär en km bort men i vaktmästarbostaden inne i huset bor också våra vänner Zara och Daniel som även de kommer vara med och lyfta museet till nya höjder. Vi öppnar dörrarna för visning och guidning den 26e maj som årets första offentliga datum, mellan 12-14 för den som har vägarna förbi!

Husby Gårds museum

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.