Adventsmys hos världens bästa grannar

Dagen fortsatte i närområdet. Hur kan vi vara så lyckligt lottade att vi hamnade bredvid världens mysigaste och skönaste familj? Då och då hör vi barnens rop och stoj bort till oss och då ler vi sådär fånigt och säger något i stil med “vad goa de är, tänk vad mycket roligare det är att ha ett par grannar intill än att vara helt isolerad”. Hade vi ogillat våra grannar hade de där barn-ljuden skurit i öronen och vi hade antagligen sagt “nu är de igång igen. Jag säger det igen: en dag flyttar vi till någon avlägsen håla där det är en mil till närmsta granne”.

Ibland ska man ha turen med sig helt enkelt. Vi kom över på adventsmys med gudomligt saftiga lussebullar och sådär avkopplad och härlig stämning som det ska va runt jul, men sällan faktiskt är. Hoppas att det blir en tradition som fortsätter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.