Det som syns i gryningen

Jag älskar att gå upp tidigt. Inte för att jag inte tycker om sovmorgon, det är bland det bästa som finns, men i gryningen precis som vid skymning får jag chansen att träffa på skogens djur på vägen till gården. Nog för att jag blir extra exalterad av att se en vacker uggla vid skymning, men rådjur och harar kommer jag aldrig tröttna på. Alla djuren känns så viktiga, de har alla en funktion och är en så viktig del av ekosystemet. Det är bara vi människor som ställt till det, men jag hoppas och tror att vi kommer kunna ställa allt till rätta en dag. Tills dess ska jag bara uppskatta djuren jag delar den här planeten med.

Rådjur i farten.

En herre som stod rakt ovanför ån när jag var på väg till gården. Jag stannade, och efter en stund klev han lugnt ner i björkskogen och lät mig passera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.