Kaffesump i rabatterna

Jag tror inte att vi är ensamma om att ha problem med att katterna ser alla odlingslådor och rabatter som finfina toaletter. Så fort vi gjort i ordning en ny odlingslåda, fyllt med jord och hästgödsel, då är katterna där – hur nöjda som helst – och utför sina behov. Nu är det så att 1) så vill man helst inte ha just kattgödsel i odlingarna även om det inte rör sig om några enorma mängder, och 2) så är det inte superkul när man satt nya frön att katterna är där två sekunder efter och rör upp allt. Då läste vi att kaffesump kan fungera för att hålla kissemissarna borta. Och visst, för oss fungerade det hur bra som helst. Medan jag och Gustaf gick runt och njöt av att hela köksträdgården doftade kaffe så gick två besvikna katter och bajsade på annat håll. Det luktade inte som ett bajsvänligt ställe längre tydligen, haha. Rabatterna lät jag faktiskt vara, någonstans kan de väl få gå på toa 😉

Skorpan och ros.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.