Hej igen!

Ja då är jag tillslut tillbaka efter ett rätt långt och helt oplanerat sommaruppehåll. Alla roliga projekt vi haft igång gjorde att bloggandet inte var något jag prioriterade. Men nu känns det kul att sitta här och skriva igen och förhoppningsvis kan jag fylla i lite av vad som hänt under juni, juli och augusti. Jag var sommarvärd för Jordbruksverkets instagramkonto mitt i sommaren och fick då dela med mig av massa bilder från min socken Markim. Det var väldigt roligt och något jag absolut skulle kunna tänka mig att göra igen. Första bilden skulle vara en porträttbild där man berättade lite om sig själv. Gustaf tog kort på mig tillsammans med Bylur och Gullefjun. Himla fint blev det och jag är väldigt glad att ha de här bilderna <3

Här fick Gullefjun plötsligt för sig att hoppa över till Bylur, haha! Tur att han är en väldigt snäll häst <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.