Pappas trädgård

Hos mina föräldrar kämpar pappa med att göra i ordning trädgården. Han har många idéer, den ena mer vrickad än den andra om jag ska vara ärlig. Han tycker om att gå utanför ramarna, vår pappa. Här visar jag lite bilder från de mer normala delarna av trädgården. Det andra är ju heller inte riktigt klart än. Pionen är nog min favorit, samtidigt som jättevallmon också är fantastisk.

Denna herre stod inklämd i ett skjul vid vårt hembygdsmuseum. Pappa fick den som tack för att han fixade ett nytt brunnslock i trädgården. Nu står han hos mamma och pappa vid den gamla brunnen (den man hade till djuren förr som är typ 4×4 meter). Brunnen fungerar idag som damm i trädgården.

Visst är det vackert?

Vallmon <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.