Utekatter

Nu är våra katters utegångsförbud över. Första gången vi släppte ut dem for Skorpan in som ett skott under gäststugan. Gissningsvis var det där de låg och tryckte hela tiden när vi trodde att de sprungit bort förra gången. Mysak var mycket coolare, han tassade runt och kollade in trädgården. Vi fick en känsla av att de var lugnare nu när de redan varit ute en gång. Skorpan kom fram efter en stund och kikade han med. Vi passade på att jobba lite i trädgården så kunde vi ha lite uppsikt. Det känns helt underbart att de får vara ute nu, katter ska inte vara instängda, särskilt inte såna vildingar som våra. Nu är de ute hela dagarna och inne på nätterna. Förr väckte de mig varje natt när de sprang av sig all överskottsenergi. Runt, runt i torpet gick det och de sprang gärna på mig i sängen också. Nu däckar de vid tio-elva och så hittar jag dem på precis samma ställe dagen därpå. Så skönt <3

Gustaf sliter i blivande köksträdgården. Det tar tid att jämna marken med endast spade.

En fri liten Mysak <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.