På tävlingbanan

Här kommer lite bilder från tävlingen som hölls på gården i början av juni. Jag var själv inte med, jag är verkligen ingen tävlingsmänniska. Jag har tävlat några gånger och det har oftast gått väldigt bra, men jag tycker mest om att rida för att det är trevligt, mysigt, utvecklande och rogivande. När man sätter det i ett tävlingssammanhang försvinner mycket av det där för mig. Men det är fortfarande roligt att titta 🙂 Islandshästtävlingar går generellt ut på att visa upp hästen i de olika gångarterna: skritt, tölt, trav, galopp och för de som kan även flygande pass. Det är ofta mycket fart och kraft i hästarna och så länge ridningen är harmonisk är det väldigt härligt att bara vara åskådare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.