Slå in paket bland det bästa jag vet

Att slå in fina paket är så sanslöst kul. Man kan variera sig i oändlighet, bara man har fantasi eller inspiration från andra pyssliga människor. Särskilt om julen brukar jag vilja anstränga mig lite extra (har nog skrivit om det tidigare i något jul-inlägg). För ett tag sen var jag på 30-års firande för min kompis Nour. Hon och hennes familj har flytt kriget i Syrien (de kommer från Aleppo) och jag är så oerhört tacksam att jag fått träffa dem! Jättekul att gå på hennes födelsedagsfirande också. Det var underbar stämning och hur mycket mat som helst! Hur gott som helst dessutom.

Jag ville ge henne en fin inslagning av paketet för jag vet att hon skulle uppskatta det. Samtidigt hade en bok jag beställt till Gustafs lillasyster precis anlänt. Caroline är åtta och jag hade lovat att ge henne Underbara Claras kokbok “Laga” från hennes finfina bokserie. Och om någon annan uppskattar fina paket då är det allt Caroline! Jag hittade ett fint papper, matchande snöre och det enda pyssliga jag egentligen gjorde var namnskyltar av lera. Man kan nog använda lite vilken lera som helst, nu råkade vi ha keramiklera hemma. Jag har stämplar som jag gjorde bokstäverna med, persiljeblad fick skapa fina mönster och sen målade jag med lite akvarell 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.