Värmebölja

Det blev ju världens värmebölja i maj. Okej, inte hela maj, men några dagar i alla fall. Hej vad vi fick vattna och ha oss. Så evigt tacksam att vi har vatten från sjön och inte behöver oroa oss för torka. Vi har hunnit sätta rosenbönor mot ett armeringsnät på baksidan av torpet. Jag hade helst velat ha satt sockerärter vid det här laget, men allt hinner man inte med på en gång. Vi har nu skrivit en prioriteringslista för att veta vad vi ska göra först. Så vi kommer inte gå vidare med något förrän vi checkat av första grejen. Jag vill ju gärna göra allt på en gång, men det resulterar oftast i tio ofärdiga projekt istället för fem fullföljda.

Katterna har bara legat och dåsat när det varit riktigt varmt.

Okej, den här ska egentligen stå inne, men lite extra sol skadar ju inte. Blomman fick vi av Gustafs morföräldrar och själva “piedestalen” köpte min syster Linn second hand. Hon visste att Gustaf ville ha en, fick syn på den i en butik och köpte den till honom. Världens snällaste är hon 🙂

Rosenbönorna på väg upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.