Välskötta och morgontrötta

Vi har fått så mycket komplimanger för våra kissekatter. Dels att de är så vackra (och det kan ju bara mamma och pappa katt ta cred för), men också att de är så fina i pälsen. När man pratar om hästar så betyder fin päls ofta välmående djur. Sen är det alltid relativt, med islandshästarnas ragg är det inte alltid lätt att se 😉 Men jag hoppas att det betyder att katterna är extra välmående.

De har en tendens att röja runt som galningar på nätterna. Jag får knappt en blund och när jag väl måste gå upp, då ligger de och sover. De vaknar dock när jag kommer för då vankas det ju läcker burkmat. Generellt är jag den morgonpigga i hushållet. Förr hade jag sömnproblem och jag har under många år varit en riktig nattuggla. Kreativ som tusan under småtimmarna. Men nu har jag lyckats vända på dygnsrytmen och det är rätt skönt. Att gå runt och pyssla med saker när alla andra sover har en särskild charm…

Skorpan snålar inte med hjäspandet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.