Jobba rätt i vårt anletes svett

Hej och hå vad vi kämpar på just nu. Så mycket att göra och det är SÅ kul! Fats man känner det i kroppen, det vill jag lova. Eftersom vi är fattiga torpare/konstnärer så kan vi liksom inte hyra in en grävmaskin att ta bort det där buskaget eller gräva upp den där grässvålen. Det får ske för hand. Att tänka på ergonomin är inte min starka sida, men jag blir bättre på det. Efter tillräckligt många nackspärr och ryggont så får man helt enkelt ta sig i kragen. Går jag och har ont kommer jag ju verkligen inte få något gjort. Just nu är det rabatterna och det stora odlingslandet som är prio ett. Mycket jobb är det, men resultat får vi ju också!

Såhär såg rabatterna ut för några veckor sen när jag precis hade börjat jobba med dem. Nu har vi kommit lite längre.

Såhär såg rabatterna ut för några veckor sen när jag precis hade börjat jobba med dem. Nu har vi kommit lite längre.

Och här är nu våran "åker". Fast vi vill gräva ännu mer än vad vi hunnit med hittills.

Och här är nu våran “åker”. Fast vi vill gräva ännu mer än vad vi hunnit med hittills.

Här har Gustaf grävt bort ungefär en fjärdedel av grässvålen.

Här har Gustaf grävt bort ungefär en fjärdedel av grässvålen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.