Veganska vaniljbullar

Det här är något av det godaste jag vet, bullar fyllda med vaniljkräm. De är helt och hållet hämtade från underbaraclara.com där jag hittade dem första gången jag testade att baka dem. Jag provade nu att göra dem veganska vilket gick finemang. Receptet är enkelt nog bara ett vanligt bullrecept till degen och sen vaniljkräm. Jag modifierade ett vaniljkrämsrecept, använde maizena och sojamjölk med vaniljsmak. Hjälp vad gott det blev! Behövde inte ens ha i vaniljpulver eller någonting. Klicka här för länk till Claras sida 🙂

De blev inte lika släta och fina som de brukar bli. Hade kanske för mycket mjöl i degen. Sen glömde jag helt att pensla dem med smör och rulla i strösocker, då blir de ju ännu finare. Det här är typiskt mig förresten, att nämna allt som inte är bra med det jag bakar, haha.

De blev inte lika släta och fina som de brukar bli. Hade kanske för mycket mjöl i degen. Sen glömde jag helt att pensla dem med smör och rulla i strösocker, då blir de ju ännu finare. Det här är typiskt mig förresten, att nämna allt som inte är bra med det jag bakar, haha.

Ett tips är att göra myyycket vaniuljkräm. Jag insåg halvvägs in att det inte skulle räcka om man vill ha dem sådär härligt proppfyllda.

Ett tips är att göra myyycket vaniuljkräm. Jag insåg halvvägs in att det inte skulle räcka om man vill ha dem sådär härligt proppfyllda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.