Blåsväder och silkesfjäder

Det har varit sanslöst blåsigt hela våren som passerat hittills. Man vaknar på morgonen, solen skiner och det ser ut att bli en riktig toppendag. Men så en och en halv timme senare har vinden tilltagit och det blåser halv storm. Då vill man bara vara inne och påta istället för att ränna runt bland stallen på gården.

Jag har i alla fall haft några inomhus aktiviteter. Dels har jag och pappa byggt en skohylla till våran hall. Världens bästa pappa ställer alltid upp när jag behöver hjälp. Våran tidigare skohylla var trasig och det resulterade i ett mindre skokaos i hallen. Så jag tog tag i saken och ordnade upp det hela. Jag designade hyllan, slipade och målade medan pappa som är mer van vid sticksågen fick använda den. Han hjälpte också till att sätta ihop kalaset eftersom det var lite knixigt ensam!

Nu står hyllan på sin plats och har fått ett litet påskris! Jag beklagade mig så mycket när hönsen vi hade ruggade en massa i höstas/vintras. Jag tänkte att de skulle bli helt nakna tillslut. Men såhär till påsk är det ju helt perfekt med fina fjädrar att pynta med! Jag och Gustaf satte ihop dem tre och tre med ståltråd. Särskilt silkeshönsfjädrarna var riktigt fina!

Så fluffiga och fina!

Så fluffiga och fina!

Vad sägs om den hyllan va?

Vad sägs om den hyllan va?

Älskar påskliljor!

Älskar påskliljor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.