Lite besvär att va helt solitär

Äääääntligen är Gustaf hemma igen! Fy sjutton vad jag har saknat och längtat. Tolv dagar var han iväg och jag lovar att de första kvällarna inte var roliga. När han är iväg ett par dagar tycker jag att det är riktigt skönt. Jag behöver verkligen egentid och han behöver verkligen miljöombyte emellanåt. Helt normala krav kan man tycka, men när man bor, jobbar och har sina fritidsintressen på i princip samma ställe är det lättare sagt än gjort. Vi måste liksom planera in egentid, det är inget som bara händer.

Tolv dagar kändes dock lite väl, i alla fall de första dagarna han var borta. Jag har som sagt saknat min andra hälft rätt ordentligt. Men tolv dagar ifrån varandra visade sig också vara precis vad vi behövde. Plötsligt kom vi på att “juuuust det, vi är inte en och samma person!”. Det känns nämligen ofta så när man gör det mesta tillsammans, tänker på samma våglängd och uppskattar samma saker. Men vi har också olikheter och vi har just kommit på att det är precis lika positivt som att ha likheter. Vi är varandras bättre hälft, men vi är också två individer som kan resa ifrån varandra och må bra ändå. Jag började plötsligt tänka mycket mer och djupare och kom då på en massa svar på frågor som dinglat runt i huvudet. Jag har dessutom varit helt hysteriskt produktiv och gjort maaaasssor i trädgården. Superkul!

Så det är ändå bra att vara ifrån varandra ibland. Dessutom var det något alldeles speciellt när jag hämtade honom på flygplatsen. Att höra hans röst, se hur fint brun han blivit och att bara få hålla honom i handen. Nästan pirrigt liksom. Jag slås emellanåt av hur galet det är att jag träffat någon som jag tycker så otroligt mycket om som faktiskt vill leva precis ett sånt liv som jag vill. Vad är oddsen för det?

Första kvällarna försökte jag mest göra det mysigt. Tända ljus, göra fint och titta på film eller nåt åt det hållet. Men sen hade jag fullt upp och då hinner man inte sakna fullt lika mycket.

Första kvällarna försökte jag mest göra det mysigt. Tända ljus, göra fint och titta på film eller nåt åt det hållet. Men sen hade jag fullt upp och då hinner man inte sakna fullt lika mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.