Vårfint inne frid i sinne

Det gör verkligen mycket att köpa några vårblommor och ställa i fönstret. Vårstädning är inte helt fel det heller. Personligen mår jag sanslöst mycket bättre av att ha det städat. Tyvärr har jag alldeles för mycket att göra ofta, så då blir städningen inte direkt prioriterad. Men jag och Gustaf har pratat om att tänka om där. Att diska, städa och laga mat alltid ska vara först på listan. För då går oftast allt det där kreativa mycket lättare. Det är rent omkring en och man har en matlåda att plocka fram i kylen, då är förutsättningarna liksom bäst. Jag har faktiskt lyckats hålla det förvånansvärt snyggt när Gustaf varit borta. Jag tror inte att det beror på honom, haha, även om det alltid är skönt att skylla på någon annan när det är stökigt. Men kanske tar jag mig mer i kragen när jag vet att det helt enkelt inte finns någon annan som kan städa åt mig. Alltid en bra insikt.

Tyvärr klarar sig inte krokusar mm särskilt länge inne hos oss. Tror att det dels beror på att det är för varmt men också att katterna välter/äter upp dem.

Tyvärr klarar sig inte krokusar mm särskilt länge inne hos oss. Tror att det dels beror på att det är för varmt men också att katterna välter/äter upp dem. I bakgrunden kan ni förresten skymta sjön! Man har inte kunnat se den från köksfönstret innan, men nu har jag och Gustaf börjat röja undan den enorma häck som någon smart rackare planterade där en gång… Sjöutsikt från trädgården, vem vill ha det liksom? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.