Avslappnad morgon och skimrande afton

Jag har varit ensam hemma i tre dagar. Tre hela dagar! Kan tyckas dumt att jag tycker att det är skönt att vara ensam hemma, men faktum är att jag och Gustaf sitter och stirrar på varandra dagarna i ända (känns det som) så någon enstaka gång kan egentid vara eftersträvansvärt.

Plötsligt inser vi hur “pariga” vi är, på ett sånt där dåligt sätt som vi lovade oss själva att aldrig bli. Istället för att tänka “vad vill jag göra idag” blir det “undrar vad Gustaf och jag ska göra idag” eller ännu värre, “undrar vad Gustaf vill göra idag”. Big no no. Du själv är alltid viktigast och det är extra viktigt att komma ihåg det när man är tillsammans med någon som man älskar så väldigt mycket. För då blir det lätt att den personen alltid kommer först. Jag lovar, om du är lite självisk kommer du ändå aldrig glömma bort den där fina personen du lever ditt liv med. Typ omöjligt när man verkligen bryr sig om varandra.

Simsalabim har jag hållit mina mat-tider mycket bättre, gjort saker jag velat göra länge, men bara skjutit upp och suttit uppe så länge jag känner för det. Städat, eldat, tömt dasset… Såna där saker som vi alltid måste göra, men som blev mycket enklare när jag visste att jag är den enda som kan göra det (pga ingen annan där). Morgnarna har varit lugna och sköna, kvällarna likaså. Och efter dessa tre dagar känner jag nu att jag verkligen längtar denna kvart som är kvar innan Gustaf kommer hem <3

Te gjort på färsk ingefära och citron (med lite honung i) förbrukar vi i hysteriska mängder.

Te gjort på färsk ingefära och citron (med lite honung i) förbrukar vi i hysteriska mängder.

Jag älskar att titta på fåglarna utanför köksfönstret, men katterna älskar det mer.

Jag älskar att titta på fåglarna utanför köksfönstret, men katterna älskar det mer.

Vackra kvällsfärger.

Vackra kvällsfärger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.