Innan man förstått har en hel vecka gått

Swoosh säger det och så är det söndag igen. Har inte ens lagt upp bilder från senaste söndagen. Veckan som gått har varit mestadel bra, lite dippar har jag men det är såvitt jag förstått någon slagd vinterdepression som jag sakta skakar av mig. Har aldrig blivit deppig av mörkret förut, som ju så många i Sverige blir. Men den här gången märkte jag det genom att känslan av att må så bra när solen kom fram kändes verkligt främmande. Vad jag insett att jag måste göra för att inte låta stress och annat oknytt ta mig är (såklart) att dra ner på prestationen. Halvera allt som ska göras och göra allt hälften så fort också. I teorin låter ju det jättebra, men i praktiken känns det nästintill omöjligt för en rastlös person som jag. Men jag jobbar på det!

Förra söndagen var i alla fall väldigt skön, hela förra helgen faktiskt. Två av våra vänner sov över från fredag till lördag och söndagen var helt oplanerad. Jag bakade scones två dagar i rad och påtade med saker i torpet.

Där skymtar man vår lilla stuga i morgondiset. Snart återvänder svanarna till fälten och sjön och jag blir alldeles glad i magen av den tanken. Vår liksom.

Där skymtar man vår lilla stuga i morgondiset. Snart återvänder svanarna till fälten och sjön och jag blir alldeles glad i magen av den tanken. Vår liksom.

Bland det godaste jag vet, grahams-scones. Ska ätas med löjliga mängder smör eller jordgubbsmarmelad.

Bland det godaste jag vet, grahams-scones. Ska ätas med löjliga mängder smör eller jordgubbsmarmelad.

Kolla vad chilin växer!

Kolla vad chilin växer!

Och kolla vad katterna växer! Halvåret gamla och busigare nu än de någonsin varit förut.

Och kolla vad katterna växer! Halvåret gamla och busigare nu än de någonsin varit förut.

One Comment

  1. Ingrid och Sigvard

    Bra att du försöker dra ner på prestationerna. Tänk på att du är ung , men att livet är förvånansvärt långt !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.