Ta en fika på Vika

Förr helgen var vi och hälsade på några vänner på Vika gård. Den ligger i ett naturreservat ovanför Uppsala och där bor de med barn, hästar, getter, grisar och en kanin. Tror faktiskt att de har katter också, men såg dem inte sist. Karln i huset fyllde år så vi fikade loss med massa chokladiga godsaker. Jag är lite kär i deras getter (jag blir i och för sig kär i det flesta getter). Pappa lovade en gång mig och min syster att vi skulle få varsin killing (han skrev på ett mycket seriöst kontrakt), men några killingar har vi inte fått. En dag kanske jag skaffar mig getter själv, men just nu har jag verkligen inte tid eller ork. Höns, katter och hästar är tillräckligt med pyssel!

Vad har ni för er här inne?

Vad har ni för er här inne?

2 Comments

  1. Alltså geten som kikar fram – så himla söt!
    Jag känner också som du, jag älskar djur och skulle gärna ha fler (framför allt höns) men ibland passar det sig bara inte i livet. Då är det tur att man får gosa med andras djur så länge 😉

    • stallpigan

      Haha, ja tur man har grannar och vänner med djur! Man får helt enkelt komma ihåg att det inte kommer vara roligt med alla de där djuren om man inte har tillräckligt med tid. Plus att livet är långt! Vi är ju unga och fräscha fortfarande 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.