Juleljus i ett fint gammalt hus

Vilken rackarns tur att vi åkte och firade pappa hemma hos Mammim och Farfar. För det mesta hinner jag dit någon gång innan Jul. Jag och min syster Linn brukar försöka pricka in julmarknaden i Vaxholm till exempel. Men i år har jag knappt haft en ledig stund i december (vilket jag hoppas kunna ändra till nästa år) så jag har inte hunnit dit. Nog för att Mammim och Farfar alltid kommer och firar Julen hos oss på gården, men det hör liksom till att vara hemma hos dem också. Allt fint julpynt, sitta och mysa och bara känna alla de där härlig julkänslorna tillsammans. I och med pappas födelsedag så hann vi tack och lov dit innan julpyntet ska plockas undan. Jag la ju upp lite bilder från firandet, men här kommer lite fler bara för att jag älskar alla detaljer och för att jag är en sån julnörd 🙂

Tänk att den här fina ljusstaken har vår Farfar gjort en gång i tiden. Jag tycker att den är helt underbar!

Tänk att den här fina ljusstaken har vår Farfar gjort en gång i tiden. Jag tycker att den är helt underbar!

De har så fint porslin, sånt där jag knappt skulle dricka ur om jag hade det själv.

De har så fint porslin, sånt där jag knappt skulle dricka ur om jag hade det själv.

Änglaspel med hästar istället! Visserligen sprang hästarna åt fel håll eftersom de satt bakochfram haha, men det rättade vi till efter ett tag.

Änglaspel med hästar istället! Visserligen sprang hästarna åt fel håll eftersom de satt bak och fram haha, men det rättade vi till efter ett tag.

Granen som står grön och grann i stugan.

Granen som står grön och grann i stugan.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.