Ringla, ringla, lussekringla

I fredags stod jag och bakade för fullt. Eftersom våran vedspis fortfarande bråkar lånade jag köket hos mamma och pappa. Jag bakade lussekringlor och pepparkakor medan Gustaf kokade egen glögg. Jag bara älskar att han tycker om att pyssla och göra eget nästan lika mycket som jag. Ibland undrar jag om han verkligen är på riktigt. Kan man verkligen hitta en människa som är nästan likadan som en själv, fast som man ändå kan lära sig en massa av och utvecklas en massa med? Det är ju inte klokt. Sånt stod jag och tänkte på medan jag rullade mina kringlor och tjuvade i mig kilovis av pepparkaksdeg.

Mysak var inte med. Men får vara med på bild pga sin söthet.

Mysak var inte med. Men får vara med på bild pga sin söthet.

Glöggkryddorna goar till sig.

Glöggkryddorna goar till sig.

Peta ner litet russin.

Peta ner litet russin.

Bakduken på.

Bakduken på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.