Dags att ta en andningspaus när världen plötsligt är i kaos

I onsdags var lite kaos minst sagt. För det första blev ju den fantastiske Donald Trump vald till USAs nästa president. Jag är inte jätteförvånad om jag ska vara helt ärlig. Hillary hade tyvärr inte så mycket att sätta emot honom och han fick arga, vita arbetsklassamerikaner att gå ut och rösta (för en gångs skull). Det är ju tragiskt att effekten blir den här, men jag håller tummarna för att folk vaknar ur sina bubblor och inser att man inte kan sitta passiv och se på om man vill ha förändring i världen.

Nästa kaos träffade vi på på vägen till skolan. Jag vet inte riktigt hur svenskarna tänker när de ger sig ut med sommardäck i halv snöstorm? Inte heller de som har vinterdäck och ändå kör av vägen på de mest konstiga ställen… Det tog en bra stund innan vi var framme vid konsthallen. Men den här veckan har vi jobbat med torrnålsgravyr på kopparplåt och jag och Gustaf trycker upp våra julkort! Då kan man inte vara annat än glad!

Gustaf kämpar sig mot ingången!

Gustaf kämpar sig mot ingången!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.