Varm choklad gör pigan glad

Finns det något bättre en kall höst- eller vinterdag än en kopp rykande varm choklad med en redig klick vispgrädde på? Värmer upp kroppen och hjälper till med det där lilla fettlagret man behöver inför vintern. Jo, jag har ju nämligen problem åt andra hållet. Folk tycker att det är ett lyxproblem att inte kunna gå upp i vikt. Enligt samhällsstrukturerna mätt är det förstås mer fördelaktigt så. Jag kan dessutom trycka i mig alla möjliga godsaker utan att något händer. Men samtidigt måste jag äta så mycket mat att jag nästan spricker för att kunna hålla vikten och inte försvinna. Så helt enkelt är det inte, men jag måste erkänna att det är rätt skönt att kunna skylla på ämnesomsättningen när jag tar några extra skedar grädde…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.