Veckans bild

Förra veckan började jag på en akvarell i skolan. Tack vare att jag är en sån fototok (ni vet den som folk lite stör sig på för att jag ska fota jämt), tack vare det har jag en enorm bildbank med underbara foton att måla av. Så nu blev den en bild från augusti som Gustaf tog på mig på flytbryggan. Jag har också börjat fundera på att börja måla av bilder från folk jag följer på instagram. Det läggs upp så många inspirerande bilder som vore jätteroliga att måla.

Här är i alla fall veckans bild. Har inte bestämt mig för namn ännu. Men det blir väl “Vivelstasjön” eller något liknande. Förslag mottages tacksamt!

Work in progress. Akvarell är för mig sååå svårt, men samtidigt väldigt roligt.

Work in progress. Akvarell är för mig såå svårt, men samtidigt väldigt roligt.

Den färdiga bilden!

Den färdiga bilden!

2 Comments

  1. Alltså den där bilden, säger det igen – SÅ FIN! Du är så DUKTIG!
    Tycker du ska lägga ut mer bilder du målat, så kul att se 🙂
    Är det du som målat bilden som är överst på sidan?

    • stallpigan

      Tack! Blir så glad att höra att den gillas ? Önskar att jag målat bilden överst, den är gjord av en av mina förebilder, Carl Larsson, the one and only ? Tanken är att jag ska måla mig en egen header när jag får tid ? Det kommer absolut bli fler målningar här och på instagram! Får gräva lite i lådorna också ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.