Kvällskvisten

Vi har en soffa! Eller en sorts soffa i alla fall, uppbyggd av lastpallar. Vi har ju överlevt ändå, men oj vad skönt när man kan sitta på något ordentligt. Billig var den också, vilket är lite av ett måste för oss. Lastpallarna fick vi av Håkan som har sin häst på gården, hur snällt som helst! Madrassen är en jag hade till min gamla säng hos mamma och pappa. På med lite filtar och kuddar så är det hus mysigt som helst.

Pappa gav oss en gammal trälåda på vilken det står saker som “explosivt” och “nitroglycerin”. Perfekt som soffbord/bokhylla.

Gustafs skisser hänger på väggen, lite svårt att se i det dunkla ljuset bara ;-)

Gustafs skisser hänger på väggen, lite svårt att se i det dunkla ljuset bara 😉

Älskar den här oljelampan. Från Jula, faktiskt.

Älskar den här oljelampan. Från Jula, faktiskt.

Sagoböckerna fick inta lådan. Mest Julböcker är det, om jag ska vara ärlig.

Sagoböckerna fick inta lådan. Mest Julböcker är det, om jag ska vara ärlig.

Hett tips på enkel efterrätt! Vaniljglass med passionsfruktsås. Antingen gröper man bara ur frukten, värmer på i kastrull och äter som det är. Eller, om man vill ha mer av en sås, så häller man i en skvätt vatten och någon tesked socker (på ca 3 frukter) och låter bubbla samman kort. Supergott och superenkelt!

Hett tips på enkel efterrätt! Vaniljglass med passionsfruktsås. Antingen gröper man bara ur frukten, värmer på i kastrull och äter som det är. Eller, om man vill ha mer av en sås, så häller man i en skvätt vatten och någon tesked socker (på ca 3 frukter) och låter bubbla samman kort. Supergott och superenkelt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.