Kan septembermorgnar vara de bästa?

Okej, okej, jag vet att det blir hysteriskt många natur och landskaps-inlägg med dimma och trädtoppar och solsken i olika vinklar. Men det är svårt att låta bli när den ena morgonen är vackrare än den andra. Blir lika tagen varje gång. Kanske har september de vackraste morgnarna av alla årstider? Så lär jag i och för sig inte säga en snötäckt januarimorgon med gnistrande iskristaller, slöjlik dimma och frostiga hästmular… Men just nu är september i alla fall bäst.

Utsikt underl morgon-kisset.

Utsikt underl morgon-kisset.

När man ser hur dimman riktigt ångar upp från sjön!

När man ser hur dimman riktigt ångar upp från sjön!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.