Lugna stalldagar

Jag brukar alltid säga att med hästarna kan man inte stressa. Det stämmer nästan alltid, hästarna har en sån inverkan på en. Stressar du kommer något ändå gå snett så det är lika bra att låta bli. När jag jobbar i stallet är det också en låg stressnivå. Man har sällan bråttom till något, även om saker ska göras en viss tid. Du hinner och allt går att rappa på om det så skulle behövas. Det kan snarare vara ett problem att vissa göromål blir lite tråkiga när de går på rutin. Att mocka en box, hur kul är det liksom? Men det finns ett knep även för det. Knepet är att helt enkelt inte tänka på vad du gör, om det ändå går på rutin så behöver man ju inte det. Jag vandrar lätt iväg på massa tankar om projekt jag vill utföra, något jag måste berätta för någon, idéer till bilder jag vill måla eller texter jag vill skriva. Att mocka och tänka på samma gång, det klarar nog de flesta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.