Allt som blänker

Vi har några skator som jämt ska ta värmeljuskopparna (de i metall) från våra utelyktor. Sen släpper de kopparna mitt i trädgården visserligen, men de måste alltid plocka upp det där blänkande fina. Jag är lite som skatorna jag. Gillar allt som blänker. Koppar, mässing eller silverfärgat, jag älskar det. Gustafs vän Loppan hade med sig tolv fina kaffekoppar som hans mamma ville ge oss. Superfina och något vi verkligen har användning av! Vita med lite blänk, bättre kan det inte bli 😉 Har också lite silver och nysilverskedar, några har jag köpt på loppis och några har vi fått från Gustafs familj. Blänker bra i solen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.