Vadå höst?

Folk skriver hej vilt om hur hösten kommit, sommaren är över och shortsen stoppas in i den mörkaste delen av garderoben. Bara för att vi fick en kall och regnig start på augusti? Så där ser ju svensk sommar ut, ena dagen strålande sol och andra dagen snöstorm (typ). Jag förstår visserligen att vi har ett väldigt avlångt land där hösten absolut drar igång tidigare på vissa ställen. Men här är det inte tal om någon höst i alla fall. Vi har blomstrande, gassande sensommar!

Som bevis på detta bifogar jag några somriga bilder. Jag har lagt vantarna på väldens finaste blus. Alltså verkligen världens finaste. Jag shoppar knappt kläder längre, men denna var på rea. Som om inte det var nog har jag dessutom världens finaste pojkvän som jämt ställer upp på att fota.

Solrosdjungeln i trädgården på gården!

Solrosdjungeln i trädgården på gården!

Magiskt ljus fångat av min magiske konstnär till sambo.

Magiskt ljus fångat av min magiske konstnär till sambo.

Hittade en flitig humlekompis. De älskar solrosorna!

Hittade en flitig humlekompis. De älskar solrosorna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.