Påta och dona

Det här med att ha ett projekt åt gången fungerar inte särskilt bra för mig och Gustaf. Just nu är det allmänt småfix med inredning, utedasset och annat. Samtidigt ska vi bygga hönshus, göra i ordning friggebod och gästrum, fiska kräftor och lägga i flytbrygga. Allt på en gång. Men har man energi så har man.

Putsa fönster kan ju vara rätt tacksamt, haha!

Putsa fönster kan ju vara rätt tacksamt, haha!

Som sagt...

Som sagt…

Rensning av förrådet... Det blir en del bråte.

Rensning av förrådet… Det blir en del bråte.

Den sådär lagom fräscha friggeboden som ska få ett lyft.

Den sådär lagom fräscha friggeboden som ska få ett lyft.

Samt det sådär lagom fräscha gästrummet som också ska få ett lyft.

Samt det sådär lagom fräscha gästrummet som också ska få ett lyft.

Dasset är ju inte på långa vägar klart, men måste ändå lägga upp en bild på mitt lilla pyssel från igår.

Dasset är ju inte på långa vägar klart, men måste ändå lägga upp en bild på mitt lilla pyssel från igår.

Laserade en trist IKEA-ram som låg i källaren och målade en liten guldrand. Sen på med ett brunt returpapper, små lappar med namn på sädesslagen och några väl valda ax. Jag kommer aldrig ihåg vilken som är vilken så det blir en liten minnestavla. Fint va? :D (Och säg nu inte att jag satt dem fel för då blir jag tokig!)

Laserade en trist IKEA-ram som låg i källaren och målade en liten guldrand. Sen på med ett brunt returpapper, små lappar med namn på sädesslagen och några väl valda ax. Jag kommer aldrig ihåg vilken som är vilken så det blir en liten minnestavla. Fint va? 😀 (Och säg nu inte att jag satt dem fel för då blir jag tokig!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.