Överraskning

Nu måste jag bara få berätta för det är lite svårt att hålla sig… Det här är något som har varit på gång länge, men som jag inte velat berätta om förrän det känns riktigt riktigt säkert. Jag ska börja med att berätta att när jag och min syster var små hade vi en ardenner på gården. Hon var ett rejält sto, rödskimmel med rosa mule och rosa runt ögonen. Pappa har alltid sagt att hon var den fulaste häst han någonsin sett, men sånt såg förstås inte vi. Hon hade ett föl som med sin vita fläck på rumpan fick namnet Frost. När min farmor var liten och växte upp i Småland var det också just ardennerhästar på alla gårdar, som hon själv fick jobba med ibland. Så att vi nu ska skaffa en ardenner (!) faller sig på sätt och vis naturligt. På lördag hämtar vi honom och jag är så förväntansfull att jag kan spricka! Bild eller video kommer såklart!

På bilderna nedan ser ni Frost, när han vuxit till sig lite. Färgen är egentligen helt knasig för ardenner och mamma Flora hade inte alla papper, så med stor sannolikhet fanns där även något annat som inte var just ardenner 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.