Ta sig fram

Till sist lyckades vi röja framför jordkällaren som vi fick i julklapp (se inlägg under kategorin “Jordkällaren”). Tillsammans med våra fina grannar gjorde vi också en guldinsats och tog bort all gammal taggtråd som sträckt sig hela vägen från oss, förbi jordkällaren och vidare bort förbi våra grannar. Tanken är att räta upp de gamla trästolpen, sätta ny eltråd och göra en stor fin hästhage längs med ån! Ser fram emot det. Kolla också vad fint med alla scillor som ploppade upp runt jordkällaren nu till våren! Det var sjukt svårt att fånga med kameran men i verkligheten såg det ut som ett blått hav av småblommor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.