Pyntat, klappat, rimmat

Jag tycks alltid vara klar just den 23e december med rim och paketinslagning. Inte en dag för tidigt. Kanske kommer jag kunna ändra den vanan, men det krävs nog krafttag. Jag älskar dock att slå in paket. Välja papper, dekorationer och skriva rim är onekligen en favoritsyssla. I år hittade jag ett papper som ser ut som en gammal tapet. Jag blev alldeles till mig när jag såg den, dessutom var den på rea i konstbutiken i Stockholm (där jag egentligen skulle handla material åt Gustaf). Lite kvistar från vår lärk, idegran eller några ax korn och snöre räcker långt för att få till riktigt vackra klappar.

Kanelstänger ser liksom sagolika ut i sig.

Granen pyntade jag och syster Linn i vanlig ordning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.