Solkatt

Det här är den sista bilden jag tog på Skorpan och så här ska jag minnas honom. Nöjd med livet och alldeles avkopplad. Det finns inget jag hellre önskar än att ha fått mer tid med honom, men hade jag aldrig fångat in honom och Mysak hade han kanske liksom två av sina syskon dött på det kalla stengolvet i ladan, bara några veckor gammal. Jag fick lära känna den mest keliga, kärleksfulla och trogna katt jag någonsin träffat. Från att vara en av de räddaste till att blir den keligaste, det är ändå ett kvitto på hur bra han trivdes. Jag kommer nog sakna och gråta länge till, men jag fick i alla fall ett långt och fint år med den här katten och det är värt allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.