Vandring i trädgården

Under sommaren har det varit så kul att varje dag gå runt och vattna, titta och förundras över hur allting växer. Här är våra chiliplantor som gett sanslöst mycket skörd. Jag har knappt ätit stark mat pga magproblem jag hade förut, men nu tycker jag att riktigt stark chili i maten är bland det bästa som finns!

Padron heter den här spanska chilin.

Cayenne som växer och ska bli röd och härlig.

Vårat odlings-peace-märke med mangold och annan sallad.

Blommande oregano.

Vackra blommorna på rosenbönorna.

Ängssyra som gör salladen lite roligare.

Våra tomater som var gröna länge, länge, länge… Nästa år kommer vi att sätta tomaterna tidigare, kanske mitten av mars. Och inte bara körsbärstomater utan gärna lite bifftomater som man kan göra goda såser på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.