Mystiskt ljus över köksträdgården

En dag i somras var ljuset alldeles varmt och konstigt på kvällen. Alltså inte varmt som av den varma solnedgången utan på ett väldigt mystiskt sätt. Inget att gå och fundera över utan bättre att ta fram kameran och dokumentera lite. På bilderna får ni se köksträdgården i en av de mer färdiga faserna. Här hade vi lagt på grus och börjat odla i våra lådor. Odlingskorset/peacemärket var inte färdigt, men det syns inte i bild.

Vår fina lilla köksträdgård.

Så stolt över mina rabattkanter!

Krollilja.

Bakom torpet hittar man det lilla hönshuset.

En fjuttig tupp som strax ska gå och lägga sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.