Markims vackraste hus

I somras när jag var värd för kontot @minlandsbygd på instagram så la jag upp bilder på hus från vår socken, som jag tänkte dela med mig av här också. Det finns många vackra hus i Markim, men dessa är några av de (enligt mig) vackraste. Jag har en förkärlek till spröjs, snickarglädje och lite mer vågade färgsättningar. Husen är inte i någon ordning där det vackraste kommer först eller så.

Markims prästgård

Husby gård

Gamla missionshuset

Markims-Bergby

Stora Lundby

Husbyöhn
Detta är mina föräldrars hus och det hus jag vuxit upp i. Det har kanske inte spännande fönsterfoder eller unik färgsättning, men för mig kommer det förstås alltid vara ett av Markims finaste hus.

Det här fick bli en liten bonus. Denna byggnad finns på Husby gård och är en av socknens äldsta. Här krävs varken snickarglädje eller färg för att det ska bli vackert, det gamla timret gör allt jobb på egen hand!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.