Ta det lugnt

Ibland måste man bara tillåta sig själv att stå där och stirra på solnedgången från det att solen börjar krypa in bakom träden tills det bara är en liten strimma av ljus kvar i grantopparna. Vi hetsar ju runt ganska duktigt, jag och Gustaf. Under våran semester i början av juli har vi gjort en hel köksträdgård och typ tio andra projekt samtidigt. Inte stressat över huvud taget, men det spelar ingen roll. Om man arbetar hela tiden måste man också vila. Under såna intensiva veckor är det viktigt att stanna upp på vägen till vedboden och kolla in den där solnedgången, även om man glömmer vad det var man skulle göra sen. Tur är det också att vi har världens keligaste katter. Vi tycker så fruktansvärt mycket om dem och kan bara inte missunna dem gos när de ber om det. Och det finns då ingenting så avslappnande som att klappa och klappa på en mjuk katt som ligger i knät och spinner allt den kan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.