Det vackraste huset jag vet

Tidigare i somras var jag över ett par gånger till Mammim och Farfar i Vaxholm. Dels hjälpte jag och pappa till med att lägga in en matta i deras nya uterum, sen var jag förbi för att intervjua Mammim om hennes barndom (vilket var helt underbart) och så fick jag se deras nya, vackra trappräcke. Egentligen är det inte helt nytt, det är samma beståndsdelar som räcket var byggt av när jag var liten. Men det åkte ner när trappen behövde bytas för några år sen och nu har tillslut även räcket fräschats upp och satts på plats. Plötsligt var huset komplett igen, tänk att ett trappräcke kan göra så mycket.

Här är min farmors två bröder och så Mammim själv. Älskar att få se fotografier från föräldrar- och farföräldrars barndom. Man tänker ju liksom inte på att de också har varit barn. Hunden är dessutom ursöt.

Hur snyggt?

Tröttnar aldrig på det här huset.

Inte på insidan heller…

Jag absolut älskar spisen i köket på övervåningen! Det bästa är att den dessutom fungerar.

2 Comments

 1. mammim och farfar

  vilken ära att få vara med på din blogg. Man blir nostalgisk när man ser det gamla kortet från Olstorp`. Jag sitter till vänster. Visst blev trappan fin när den till slut blev klar. svårt att se att den är ifrån 1885.
  Uterummet har också varit bra att ha i sommar.

  ,

  • stallpigan

   Ja visst ja, till vänster var det ju du! Mest logiskt med tanke på att Rune är yngre än du 🙂 Ja både trappan och uterummet blev himla bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.