Maskätet köksbord

Äntligen fick vi ett nytt köksbord! Inte nytt egentligen, jag köpte det på vår lokala antik och kuriosa. Det behövde lite fix så vi fick det till ett jättebra pris! Det som tidigare stod i torpet hade någon gång målats bajsbrunt. Fråga mig inte vem som kom på den idén, men så var det och vi var därför tvungna att alltid ha duk för att gömma det. Men jag började tröttna på att tvätta dukar på löpande band och dessutom ville både jag och Gustaf ha ett trärent bord med lite patina. Och ett bord som vi ändå får spilla på så att man kan peka på det där rödvinsglasmärket och säga “det var ju den där kvällen när de där vännerna var på besök”. Så sprang jag på det här bordet som var härligt maskätet (ja det är något positivt så länge de som äter inte är kvar i träet). Köket fick sig ett sedan länge behövligt ansiktslyft och Gullefjun fick komma in för inspektion och posering.

Ve och fasa – detta är bilden före och utan duk.

Prisa Gud! Så här blev det sen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.