Kom liljor och akvileja

I trädgården och runt omkring torpet växer en hel del blommor som kan ha funnits här länge och väl, typiska torparväxter helt enkelt. Krolliljorna börjar precis slå ut och de ska ni få bild på snart. För några veckor sen blommade aklejorna och de ska vi snart plantera om, de växer nämligen på mindre lägliga ställen. Men jag tycker att de är fantastiskt fina så de ska få flytta till bättre platser i trädgården där de kan växa och frodas. Det är också viktigt att spara de lite tidigare blommande växterna, så att humlorna har något att ta av.

Incoming.

Lite sommarblommor på trappen gjorde sitt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.