Fika, skvaller och kycklingar

Härom veckan hade vi grannarna över på fika. Matilda och barnen skulle också få titta på kycklingarna, några är ju faktiskt från deras egna hönor. Det blev som oftast att Gustaf agerade lekfarbror med barnen och så kunde jag sitta och skvallra med deras mammor 😉 Den här gången blev det delvis köpefika. Jag har precis insett hur otroligt skönt det är att slippa baka ibland, haha. Missförstå mig rätt, jag absolut älskar att baka. Men när man har femtioelva projekt i trädgården som gärna ska vara klara innan sommaren helt är över, så är det ganska skönt att slippa baka sju sorters kakor! Matilda hade också tagit med sig en hemmagjord svartvinbärsbladssaft och ingenting kunde konkurrera med den. Godaste saften jag druckit tror jag.

Sen tog jag och Gustaf ut några kycklingar så att de fick se lite av världen utanför hönshuset, här var de ju ännu väldigt små. Det märks dock att vi inte hanterat de små lika mycket som Gullefjun, de är inte i närheten lika tama. Men efter en stund i handen så brukar de slappna av 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.