Svårklippt

Det är inte lätt att klippa gräset alla gånger. En dagen blommar en massa förgätmigej i halva trädgården och då vill man spara dem. Sen kommer ett gäng lysande, gula smörblommor som också är så fina att man vill spara dem. Dessutom har vi katterna som vi inte vill skrämma slag på. Kan ni tänka er vilka i-landsproblem? Oftast är det dock Gustaf som klipper gräset och han är lite mindre blödig. Han lämnar det finaste länge nog för att vi ska få njuta av det lite grann i alla fall, sen ryker det vid nästa klipp. Tur är väl det, annars skulle gräsmattan bli helt igenvuxen tillslut.

I änden av vår trädgård står en ståtlig ask. Katterna älskar den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.