Torphästar

Bylur och Skuggfaxi trivs verkligen bra vid torpet. De har lika bråttom hit som tillbaka till gården. Ni ska bara veta vad fort det går ibland! Det är tur att båda är otroligt lyhörda och väl utbildade, de lyssnar (nästan alltid) väldigt bra vilket gör att jag kan låta dem sätta av i full galopp utan att behöva oroa mig för att de inte ska stanna. Bylur brukade jag förr alltid rida utan sadel och träns. Då galopperade vi så fort det gick över en stubbåker och den känslan är helt magisk! Det är inte alla hästar man kan göra så med, utan träns, och känna sig helt trygg. Bylur är verkligen en guldklimp <3 Jag visste att så fort vi närmade oss slutet av åkern skulle han sakta ned till skritt. Nu har jag ju Skuggfaxi som handhäst vilket fungerar jättebra även om han helst vill gå först, haha. Hans tävlingsinstinkt är lite starkare än Bylurs 😉

Från hästhagen har vi vacker utsikt över åkrarna.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.