Sommarkänslor

Kan man annat än njuta när temperaturen passerar 20-strecket och fräknarna börjar visa sig på näsan? Allt blommar något galet, gräset växer och hästarna dåsar i hagen. Det är livet det. Nu har jag dessutom gått runt och känt mig alldeles lycklig över att katterna äntligen får vara ute och njuta av vädret de med. Ja, jag vet att jag hade kattbilder i förra inlägget och det kommer komma fler. Jag är en crazy cat lady utan tvekan och det är Gustaf med. Det är svårt att låta bli när vi har två så underbara små kissar. Skorpan är dock inte med på så många bilder, han gömde sig mest i början!

Där uppe i skorstenen (tack och lov i den rökgång vi inte använder) har kajorna sina ungar. Inte så kul, men de trivs väldigt bra.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.