Middag för två är inte tokigt ändå

Jag och Gustaf skulle ha över en av mina vänner över, som nu är en god vän till oss båda. Han skulle komma över på middag och vi preppade med gott att grilla, sangria och allt möjligt. Men sen fick han strul med jobb och kunde inte komma ut. Där stod vi och tänkte att jaha, det var det. Eller nästan i alla fall, men vi beslöt oss såklart för att köra en riktig pangmiddag bara för oss istället. Det är ju alltid “bara” jag och Gustaf som äter, så det kan kännas lite tråkigt när man tänkt ha en middag för tre som blir till en middag för två. Men fy sjutton vad trevligt vi hade! Maten var så god och vi åt så mycket att vi inte ens fick i oss efterrätten. Sangrian var magisk och vi satt ute där vår köksträdgård ska vara (som då bara var en slät jordyta) med utsikt över sjön. Gustaf är den mest fantastiska människa jag känner, jag vet faktiskt inte en enda person jag skulle ha lust att äta middag efter middag med i hur många år det än må bli. Kanske är det just därför vi båda förtjänar att vi lyxar till det ibland, bara för oss liksom. Så tack Magnus för att du inte kom, även om vi saknar dig och vill ha dig på besök snart 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.