Älskade husdjur

Det är lite löjligt hur mycket vi tycker om våra djur. Eller våra sambos, för det är ju verkligen det de är. Vi liksom delar på den här ytan av hus och mark vi bor på. Jag vet att det är ett vanligt fenomen att folk älskar sina husdjur på en ohälsosam nivå och det är ju svårt att låta bli när de är så himla kärvänliga. Våra katter är faktiskt några av de keligaste jag träffat och sen har vi lilla Gullefjun som springer efter ens fötter och mest av allt vill sitta på handen eller armen och bara vara nära. Det är inte dumt det.

Här var Gullefjun kanske två veckor gammal. Knappt möjligt att ta en bild eftersom hen kommer springande så fort man tar ett steg bort!

En sovande Mysak

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.