Skrytsam med Instagram

Ni har väl inte missat att jag också har ett Instagram-konto? Man kan säga att på bloggen lägger jag upp fler bilder, men på Instagram dyker det ibland upp annat plus att de bilderna för det mesta läggs upp först 🙂

För någon vecka sen fick jag mer än 500 följare vilket är superkul! Jag tycker att det finns så många fantastiska människor med jätteinspirerande konton som är toppen att följa. Somliga har förstås tiotusentals följare och då kanske 500 inte är mycket att skryta om, men jag tänker göra det ändå! Instagram och bloggen är just nu bara för att jag tycker att det är roligt. Jag fotar så sanslöst mycket hela tiden och det har jag gjort i flera år. Att äntligen ha ett “syfte” – mer än att det är kul att ha bilderna själv – är så himmelens inspirerande.

Vår första, 3 veckor gamla kyckling Gullefjun, fick posera för några bilder jag tog specifikt för Instagram.

Säg den som förstår hur den här saken har gått från dunboll till detta på bara tre veckor…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.