Ställa hit och ställa dit

Sakta, sakta närmar vi oss en färdig köksträdgård. Nu har vi provat ut var alla odlingslådor ska stå. Först jämnade vi marken något sånär och sen höll vi på fram och tillbaka med alla lådor för att hitta den optimala placeringen. Det är nog väldigt lätt om man har en helt fyrkantig köksträdgård med exakt likadana pallkragar. Men eftersom våra pallkragar är gjorda av spillmaterial ser alla helt olika ut. Samtidigt har vi också en jätteknasig form på själva ytan eftersom vi vill att den ska kännas lite levande och gå bra ihop med resten av trädgården. En utmaning, helt klart. Men nu har vi nog hittat rätt i alla fall. Sen plockade vi bort allt och kämpade än mer med att jämna marken. För hand som vanligt. Men oj vad bra det blir.

Under tiden vi provade var allt skulle stå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.