Min första fotoutställning!

Min käre sambo Gustaf fick för sig att beslagta några av mina fotografier, trycka ut dem i stort format och hänga en utställning i vårat galleri. Jag har ibland lite vekt självförtroende och var en aning skeptisk till det hela, men när jag fick se fotona i tryck ändrade jag mig. De blev ganska fantastiska. Så nu är jag glad och helgen som var hade vi faktiskt smygpremiär under tävlingen och betessläppet. Två tryck är redan sålda så det är jättekul! Nu i helgen har vi öppet mellan 13-15. Det kan hända att vi håller extraöppet helgen efter det, men vill du vara säker på att inte missa så är det bäst att komma nu 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.